4. klasse ved Sødorp skole er kåret til vinnere av skolenes tegnekonkurranse som ble arrangert i forbindelse med NM på Gålå.

Alle skolene i Midt-Gudbrandsdal var invitert til å delta i tegnekonkurransen i forkant av NM på ski. Fredag før påske fikk de heldige vinnerne utdelt premiene som var drikkeflaske fra Dølen, skistropp fra GD, samt lue og buff fra Peer Gynt. Skolene har gjort en kjempegod jobb i forbindelse med NM, og det var  var mange flotte bidrag i tegnekonkurransen, sier Rita Støstad som var ansvarlig for skoleopplegget.

Det var ingen ringere enn den anerkjente kunstneren Patrick Huse som kåret vinnerklassa.

– Innsendelse til tegnekonkurranse i forbindelse med NM på Gålå synliggjør et stort initiativ og  mange flotte innsendte tegninger. Det var ikke lett å finne den skolen som fortjente å vinne konkurransen, og valget sto til slutt mellom tre deltagere.

 

Den som gikk av med seieren viste stor forståelse og kreativitet i forhold til oppgaven. Tegningene var nært knyttet opp mot NM og viste NM fra ulike synsvinkler med stor fantasi. Så mitt valg denne gangen ble 4. klasse ved Sødorp Skole. Gratulerer, og fortsett med tegning som et viktig fagområde i formingsfag, sier Patrick Huse.

 

Her kan du se alle tegningene fra vinnerklassa