Hovedkomiteen gleder seg til å være vertsskap for Hovedlandsrennet 2019: F.v. Anne-Gunn Tagestad, Kikke Hovind, Ole Flækøy, Thomas Smevik, Pål Egil Rønn, Bjørnar Bakken, Øystein Rudi og Kristian Brenden. I tillegg er Audun Skattebo, Rune Støstad og Rita Støstad med i komiteen. FOTO: TOR LARSEN/DØLEN

Norges beste skiungdommer i hoppbakker og løype kommer snart til hjertet av Gudbrandsdalen.

Vi har ambisjoner om å arrangere en skifest som viser Gudbrandsdalen og gudbrandsdølene fra sin beste side. Rundt 450 frivillige er forberedt på en gigantisk dugnad slik at spesielt løpere, støtteapparat og ikke minst publikum får en opplevelse som de vil minnes med glede.

Les mer om arrangementet på Gålå hos lokalavisa Dølen.

Vi klarte å lage folkefest på Gålå under NM i 2014 og 2017. Nå har vi muligheten til å vise fremtidens skiløpere at vi lever opp til Marit Bjørgens utsagn om at Gålå er «Lille Kollen». Vi er også stolte av å presentere et fantastisk hoppanlegg i Jordalen, der det i løpet av en hektisk sommer og høst er bygd fire hoppbakker på dugnad.

Jeg vil benytte anledningen til å rette en stor takk til alle dere frivillige som hvert år legger ned en imponerende innsats. Uten innsatsen og energien fra hver og en av dere, så kunne vi ikke arrangert alle de store mesterskap på Gålå. Tusen takk!

Her kan du lese mer om den enorme frivilliginnsatsen på Gålå og i Jordalen!

En oppfordring til alle døler og gjester i dalen. Vårt håp er at flest mulig av dere tar turen til Gålå og Jordalen for å overvære Hovedlandsrennet i hopp, kombinert og langrenn.

Vi har forberedt oss i lang tid og håper alle deltakere og et stort støtteapparat og heiagjeng vil trives på Hovedlandsrennet 2019.

Vi gleder oss til å treffe dere helga 28. februar til 3. mars.