Smil og glede under fredagens øvelser på Hovedlandsrennet på Gålå. Foto: SH Media

Juryen roser løpere og ledere etter første dag på Peer Gynt stadion. 

En fantastisk første dag på Peer Gynt stadion på Gålå er unnagjort. På første dag med langrennsøvelser har vi kåret mestre i både kombinert, langrenn og paralangrenn.

Og sjøl med høyt adrenalinnivå og stort konkurranseinstinkt, har idrettsgleden og de gode opplevelsene vært det dominerende.

 Resultatene fra dagens øvelser kan du se her. 

– Juryen vil takke alle for en flott dag på Gålå i dag. Det har vært eksemplarisk opptreden fra løpere og ledere og vi håper på like fine dager resten av helga, uttaler en fornøyd jury.

Leder for hovedkomiteen for Hovedlandsrennet 2019, Pål Egil Rønn er strålende fornøyd etter første dag på Gålå. Han retter en ekstra stor takk til de mange frivillige som er med og muliggjør arrangementet.

Jeg er utrolig imponert og takknemlig for den innsatsen som de frivillige legger ned. Støtteapparat og deltagere kommer uoppfordret innom rennkontoret for å skryte av arrangementet. Det gjør meg stolt, sier Rønn.

Og alt tyder på at deltagere og ledere har hatt en bra dag på skistadion.

– De som har vært ute på stadion i dag, har fått veldig gode tilbakemeldinger, sier Rønn.

Lørdag er det klart for hopprenn i Jordalen, og sprint og kombicross på Gålå. Fullstendig program for lørdagen finner du her.