Skodda lå til tider tjukk i Jordalen hoppanlegg søndag, men det la ingen demper på lagkonkurransen. Her ser vi de seks beste lagene. Foto: Bjørn K. Sletten

Opplands førstelag gikk seirende ut av lagkonkurransen i K70 i Jordalen hoppanlegg. Og det til tross for fall i andre omgang. 

For da Andreas Ottesen fra Gausdal skilag landet på 71 meter i sitt andre hopp, klarte han ikke å holde seg på beina. Dermed måtte dommerne fram med de virkelig strenge stilkarakterene. Ottesen, som ble nummer tre i gårdagens individuelle konkurranse, hadde med seg Richard Selbekk-Hansen, også han fra Gausdal skilag, og Morten Haug Haavi fra Raufoss Hopp på laget.

Selbekk-Hansen og Haavi ble henholdvis nummer en og to i hopprennet dagen før, så det var et usedvanlig sterkt førstelag Oppland stilte med. Og det holdt altså til seier, tross fallet. Poengsummen til vinnerlaget ble 674,7.

Andreplassen tok Sør-Trøndelag skikrets’ førstelag, bestående av Isak Andreas Langmo, Jo Krogstad og Jesper Nilsen Ingebrigtsvoll med en samla poengsum på 643,4.

Bronsen havner i Telemark og Vestfold. Deres hoppere Sondre Rosland Leiulfsrud, Kristian Amundsen Høines og Ola Hannevold Johannesen hanket inn til sammen 613,8 poeng. Det var kun 1,4 poeng foran lag nummer fire i konkurransen.

Lagkonkurransen var den aller siste og avsluttende øvelsen under årets Hovedlandsrenn på Gålå og i Jordalen. Resultalisten finner du her.