Hoppanlegget i Jordalen var pynta til fest og åpning av hovedlandsrennet torsdag kveld. Foto: Bjørn K. Sletten

Endelig er vi i gang! Og det var kombinerthopperne som fikk æren av å dra i gang Hovedlandsrennet 2019.

Torsdag kveld var det nemlig duket for hoppdelen av kombinert-konkurransen, og i Jordalen hoppanlegg, Tinde arena, ble det mange lange svev i K70, Haverstad entreprenør-bakken. Og bakken får skryt. Lokalavisa Dølen skriver at hopperne som deltok torsdag kaller bakken «Den beste K70-bakken vi noen gang har hoppet i!»

Hovedlandsrennet er det første offisielle hopprennet i det nye hoppanlegget etter åpningen i januar – hittil har det kun vært karusellrenn for de lokale klubbene, og treningshopping med hoppere fra hele landet. Men denne helga er det altså alvor!

Resultatene fra kombinertrennet finner du her,.

Kombinertløperne går langrennsdelen av øvelsen på Gålå fredag.