
Servering
Det blir et stort serveringstelt på Gålå og servering i telt eller dommertårn i Jordalen. Her blir det er fint å gå inn og varme seg, og salg av kaffe, brus, vaffel, kaker, pølser og Gålåsuppe. I teltet på Gålå blir det også middagsservering. Alle hoppere er selvsagt hjertelig velkomne til å spise middag på Gålå. Se info under for bestilling av middag.
Under premieutdelingen i Sør-Fron Kulturhus lørdag kveld blir det også kiosksalg med kaffe, brus, kaker og vaffel. Her serveres det også wraps til de som forhåndsbestiller dette, se info under.
Forhåndsbestilling av middag:
Middag må bestilles på forhånd, dette bestilles gjennom iSonen sammen med påmelding til øvelsene. Foreldre, lagledere og støtteapparat kan bestille middag via iSonen. Velg øvelsen «Produkt lagleder/foreldre» og gå videre fram til middagsbestilling.
Frist for bestilling er 25.02.
Meny:
Torsdag: Serveres fra klokka 17:00-19:00: Bifflapskaus med tyttebær og flatbrød. Pris pr porsjon kr 275.
Fredag: Serveres fra klokka 17:00-19:00: Hjemmelaget lasagne med brød og salat. Pris pr porsjon kr 275.
Lørdag: Serveres i Kulturhuset under premieutdeling. Dørene åpner kl 17:30. Wraps med BBQ pulled pork eller pestokylling. Pris per wrap kr. 120.
Praktisk informasjon
Følg Hovedlandsrennet 2024 på Facebook!
HOVEDSPONSORER


SAMARBEIDSPARTNERE

SAMARBEIDSKLUBBER


