Hovedlandsrennet 2019 er over. Arrangøren takker alle som har bidratt til å skape et fantastisk arrangement. Foto: Bjørn K. Sletten

Hovedlandsrennet 2019 på Gålå og i Jordalen er over – tusen takk til alle som bidro til skifesten!

Vi i Gålå idrettsanlegg vil få takke alle positive løpere, foreldre og ledere for at dere var med på å gjøre dette til en stor skifest. I løpet av fire tettpakkede konkurransedager har vi sett ungdom fra hele landet i vennskapelig kappestrid i hoppbakken og i langrennssporet.

Alle resultatlister fra helga finner du her!

Vi får svært gode tilbakemeldinger fra deltakere og støtteapparat på gjennomføringen – løypene og logistikken rundt arrangementet.

På Facebook-sida vår har vi samla bildene fra Hovedlandsrennet i dette albumet!

Tidligere har vi blant annet arrangert NM del 2 to ganger, men aldri har vi stått for et større idrettsarrangement enn Hovedlandsrennet. Denne gangen hadde vi også flere arenaer å holde styr på – Peer Gynt stadion på Gålå, Jordalen Hoppanlegg Tinde arena, og Sør-Fron kulturhus der 1200 deltakere, ledere og foreldre var samlet til storstilt premieutdeling.

Ikke noe av dette hadde vært mulig å få til uten den uvurderlige innsatsen som blir lagt ned før og under mesterskapet av våre flere hundre frivillige. Hovedkomiteen er utrolig takknemlige for den jobben dere frivillige legger ned – og vi er glade og stolte over at vi sammen skaper et vinnerlag!

Tusen takk til alle – takk for nå, og velkommen tilbake til Gålå!