Det ble en tett duell om seieren i 5 km fristil for G15. Christian Berge Gjellestad fra Koll IL gikk inn til en knepen seier, 2 sekunder foran Elias Gumpen Engesland (Birkenes IL). På tredjeplass kom Iven Bergersen (Rælingen SK), 16 sekunder bak vinneren.

Gutta leverte sterke tider i en krevende 5 km, der løypemannskapene har lagt ned en solid innsats for å sikre gode forhold til tross for skikkelig vintervær med snøvær hele dagen.

Sterke prestasjoner også fra våre lokale utøvere i G15-klassen. Jørgen Mangset Elstad (Ringebu Fåvang SK) gikk et fantastisk skirenn og endte på 21. plass. Julius Mangset Elstad (Ringebu Fåvang SK) og Matteo Davide De Jong var ikke langt bak, på henholdsvis 73. og 160. plass. Med 199 startende i klassen er dette store prestasjoner!

Vi gratulerer!

Pallen i 5 km fristil G15