I løpet av helga har det blitt arrangert flere hopp- og kombinertøvelser i Jordalen. Det startet torsdag kveld med kombinert hopprenn, med offisiell trening, prøveomgang, og deretter tellende omgang for Gundersen og tellende omgang for kombicross. Det ble konkurrert både i K45 og K70, for gutter og jenter. Til tross for vind og nedbør var det jevne og gode forhold i hoppbakkene, og hopperne leverte mange gode hopp.

Langrennsøvelsene gikk fredag (5.1 km Gundersen) og lørdag (kombicross). Lørdag var det også spesialhopprenn i Jordalen i K45 og K70, og søndag ble det arrangert laghopp.

Av resultater må vi trekke fram Jørgen Furfjord som gjorde rent bord i G15, og vant både Gundersen, kombicross og individuell hopp. Imponerende også av Alvin Le og Ingmar Wikstrøm Hilmarsen, som var på pallen i G16 i alle hopp- og kombinertøvelser. Nora Helene Evans og Ingrid Græsli vant alle øvelsene i klasse J16 og J15, henholdsvis.