Hovedkomiteen ønsker å takke alle som har bidratt til gjennomføringen av et vellykket arrangement på Gålå og i Jordalen. Vi har fått mange tilbakemeldinger, og det gleder oss å se at de fleste er positive. Vi skal gjøre vårt beste for å videreformidle gode tilbakemeldinger til de som fortjener det mest: alle de fantastiske frivillige som har stått på døgnet rundt for å få gjennomført arrangementet. Det krever mye av mange for å få til et slikt arrangement.

Dersom du har tilbakemeldinger som kan bidra til at neste arrangement på Gålå blir enda bedre, så er det bare å ta kontakt med hovedkomiteen.

Det blir ingen hovedlandsrenn uten utøvere, ivrige foreldre, publikum og støtteapparat. Det er gledelig å se at det gror så godt i ski-Norge, og at så mange tar den lange veien til Gålå for å konkurrere! Stemningen rundt løypene har vært upåklagelig – vi vil tro det var høyere lydnivå på toppen av sprintbakken her enn på enkelte verdenscuprenn!

Til slutt ønsker vi å rette en stor, stor, takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere. Uten deres støtte hadde det ikke vært mulig å arrangere et arrangement i dette formatet på Gålå. Vi er heldige som har et lokalt næringsliv som stiller opp når det trengs, enten det er som langsiktige sponsorer eller ved å kaste seg rundt og hjelpe til med å løse utfordringer som oppstår underveis. En særlig takk til våre hovedsponsorer: Sparebank1 Gudbrandsdal, Tinde Hytter og Gålå Eiendom.

Takk for i år – håper vi sees igjen!