HL-GALLA i Sør-Fron kulturhus

LØRDAG 2. MARS 2019 Kl. 19.00 – ca. 22.00

VM-studio sendes på storskjerm fra kl 18.00.

Med premieutdeling for alle grener, distanser og klasser gjennomført fredag 1. og lørdag 2. mars

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en kveld for å hylle alle utøvere på Hovedlandsrennet i nordiske grener 2019! Her skal vi dele ut premier for alle grener, distanser og klasser som har konkurrert torsdag, fredag og lørdag, samt få «En smak av Gudbrandsdalen» med lokal musikk, lokalt vertskap og lokale premier.

Premieutdelingen starter kl. 19.00, så vær på plass til da 😊

Programmet for kvelden ser slik ut;

Premieutdeling

til 1/3 av startende (unntak langrennscross, der det er premiering bare for 1. – 3. plass). Sprint på lørdag: Premie til de 30 første i hver klasse.  

Musikk ved «Groove Division»

Bandet er satt sammen av elever i 2. klasse ved Musikklinja på Vinstra Vidaregåande Skule, som innenfor pop/jazz-sjangeren byr på fengende musikk med særpreg.

Kveldens programledere er Kristin Grøthe (bl.a. med i Nord-Fron Ungdomsråd) og Bjørn Kjellsson Sletten (Kulturleder i Sør-Fron kommune)

Aktiviteter rundt om i Kulturhuset. Alle som deltar på aktivitetene, er med i trekningen av en drømmeweekend på Gålå for 4 personer!

Kiosk med salg av kyllingwraps, smoothie, hjemmebakte kaker, brus og kaffe

Lokale premier – Gudbrandsdalsost fra TINE og ostehøvler fra GIAX

De som kommer på 1. – 6. plass får med seg ½ kg Gudbrandsdalsost og ostehøvelsett i 1-4 deler.

Visste du at den første Gudbrandsdalsosten ble laget på Gålå, av budeia Anne Hov i 1863? I dag produseres Gudbrandsdalsosten G35 av TINE, og står for 50% av all solgt brunost.

Eller at den første ostehøvelen ble oppfunnet av Thor Bjørklund fra Lillehammer, og at Gudbrandsdal Industrier (GIAX) i Ringebu i dag eier varemerket og står for både produksjon og salg av Bjørklunds tradisjonsrike ostehøvler?

Fra plass 7 til 1/3 av startende er premien et praktisk løpebelte med plass til mobil, med Hovedlandrennet 2019 sin logo.

HL-SPLASH på Fron Badeland før HL-GALLAEN (rett ved Sør-Fron Kulturhus):

Kl. 17.00-18.45 blir det musikk og discolys i bassengene – en perfekt oppladning til HL-GALLAEN som arrangeres i Kulturhuset rett ved siden av kl. 19.00.

Spesialtilbud: Alle t.o.m. 18 år betaler kun barnebillett (kr. 90,-)

Les mer om Fron Badeland her: http://www.fronbadeland.no/

 

Praktisk informasjon

Følg Hovedlandsrennet 2019 på Facebook!

HOVEDSPONSORER

SAMARBEIDSKLUBBER